Yrityksillä on kiivas työtahti ja välillä on hyvä palkita ja piristää työyhteisöä tarjoamalla elämyksiä ja uusia kokemuksia. Suunnitellaan onnistunut päivä joka muistetaan pitkään!

Virkistyspäivät: Räätälöidään yrityksellenne sopiva kokonaisuus, johon sisältyy tiimihenkeä nostattavia ryhmäkilpailuja, kädentaitoja, eräperinteitä, hyvää ruokaa ja iloista mieltä.

Talviaktiviteetit: Lumikenkäilyä, pilkkikilpailuja, potkukelkkailua… Suomen talvi on täynnä toimintaa. Erityisesti ulkomaalaisia vieraita kiehtoo talvi. Jo meren jäällä kävely on monelle täysin uusi, ja ehkäpä vähän jännittäväkin kokemus.

Eräperinteet ja kädentaidot: Tulta osattiin tehdä jo ennen tulitikkujen keksimistä. Tätä taitoa voit myös itse kokeilla. Valmistamme luonnontuotteista erilaisia käyttö- ja koriste-esineitä. Eläinten luista ja sarvista saa näyttäviä koruja ja metsä tarjoaa valmistusmateriaalit niin vihdoille, tuohisormuksille, kuin ”houkutuslinnuillekin”.

Lasten ja nuorten eräleirit: Nuotion sytyttäminen, solmujen tekeminen, suunnistuksen alkeet, kädentaidot, eräperinteet, saunominen ja uiminen, uusia kavereita, hauskoja kilpailuja… Leireillä opitaan uutta ja kivaa!

Eräruokailut: Loimulohta, rosvopaistia, savisorsaa, kotasavulihaa… Ruokailu on aina onnistuneen päivän huipennus ja mikä sen maukkaampaa kuin itse valmistettu ateria luonnon helmassa.

Metsästys: Tällä hetkellä metsästys keskittyy pääasiassa syksyiseen vesilinnustukseen, mutta myös muuhun metsästykseen on mahdollisuuksia. Kysy lisää!

 Alkuun